Verwerkingstijd

Verwerkingstijd
95% van alle bestellingen verlaten ons binnen 24-48 uur na betaling. Voor 5% van de bestellingen hebben we 3 dagen nodig om het te produceren.

Voorwaarden voor levering 
Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens. Vermeldt ook jouw orderID bij het overmaken van de betaling.

Annuleren of veranderen van je bestelling
Nadat je een order hebt geplaatst, zul je een bevestiging per e-mail ontvangen. Als je wenst om jouw order te veranderen of te annuleren kun je dit doorgeven aan info@creativeshops.nl. gelieve ervoor te zorgen dat je jouw Order-ID aangeeft (dit nummer is meegestuurd in jouw bevestigingsmail) BELANGRIJK: Gelieve ons direct te informeren bij een wijziging of annulering aangezien wij een korte levertijd hebben. De kans bestaat dat jouw order al in bestelling/onderweg is.

Technische problemen met jouw order
Opdracht geven aan Creative Shops is probleemloos met meeste browsers (b.v. de Navigator van Netscape, de Ontdekkingsreiziger van Internet, Opera). Als je technische problemen hebt, laat het ons weten! In dergelijke situaties, zouden wij een e-mailorder goedkeuren. Om dit te doen, te verstrekken gelieve nauwkeurige details met inbegrip van: – hoeveelheid, kleur en grootte van het gekozen product (als mogelijk het productaantal) – winkelnaam of URL – jouw adres – jouw bankdetails. Wij zullen contact met je opnemen als dat nodig is.

Orderbevestiging niet ontvangen
Na het verzenden van jouw order, zul je een bevestiging per e-mail ontvangen. Deze bevestiging wordt verzonden binnen enkele minuten na de ontvangst van jouw order. Als je deze bevestiging niet ontvangt, is het in de meeste gevallen toe te schrijven aan een technisch probleem of een fout in uw e-mailadres. In dit geval, gelieve ons bij info@creativeshops.nl met de benaderende tijd van de order en de winkelnaam of URL onmiddellijk te contacteren.